Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą.
Kurti paskyrą
Morkų ir bananų pyragas
Sukūrė narys: Mamukas
Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 6

151 kcal per x
Ingredientas | Kiekis | Viso |
---|---|---|
Bananai | 0.2 x vnt, vidutinis (105g, nulupto svoris) | 23g |
Morkos | 0.4 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) | 27g |
Kiaušiniai | 0.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) | 19g |
"Graikiškas" kefyras | 19 x gramų | |
Medus, natūralus | 0.3 x valgomasis šaukštas | 10g |
Kukurūzų kruopos, sausos | 16 x gramų | |
Valgomoji soda | 0.1 x arbatinio šaukštelio | 0.3g |
Muskato riešutai, malti | 0.1 x arbatinis šaukštelis | 0.1g |
* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).
Paruošimas:
Sodą suberti į kefyrą, išmaišyti ir palikti 10-iai minučių pastovėti.
Morkas sutarkuoti, bananus sutrinti.
Kiaušinius išplakti ir į plakinį įmaišyti medų.
Kukurūzų kruopas (galima ir avižų) sumalti kavamale.
Viską sudėti kartu, įberti muskato miltelių, košę gerai sumaišyti šakute, sukrėsti į skardą (pyragui).
Orkaitę įkaitinti iki 170 C laipsnių temperatūros.
Kepti 45 min.
Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:
Angl. 76% | Balt. 11% | Rieb. 13%
Atgal