Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Morkų ir bananų pyragas

Sukūrė narys: Mamukas

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 6



151 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 9

Gaminimo laikas: 60 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Bananai 0.2 x vnt, vidutinis (105g, nulupto svoris) 23g
Morkos 0.4 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 27g
Kiaušiniai 0.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 19g
"Graikiškas" kefyras 19 x gramų
Medus, natūralus 0.3 x valgomasis šaukštas 10g
Kukurūzų kruopos, sausos 16 x gramų
Valgomoji soda 0.1 x arbatinio šaukštelio 0.3g
Muskato riešutai, malti 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.1g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Sodą suberti į kefyrą, išmaišyti ir palikti 10-iai minučių pastovėti.
Morkas sutarkuoti, bananus sutrinti.
Kiaušinius išplakti ir į plakinį įmaišyti medų.
Kukurūzų kruopas (galima ir avižų) sumalti kavamale.
Viską sudėti kartu, įberti muskato miltelių, košę gerai sumaišyti šakute, sukrėsti į skardą (pyragui).
Orkaitę įkaitinti iki 170 C laipsnių temperatūros.
Kepti 45 min.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 76% | Balt. 11% | Rieb. 13%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 151.5 kcal
Vanduo 70.9 ml
Baltymai 4.4 g
Angliavandeniai 29.2 g
     Skaidulinės medžiagos 1.6 g
     Cukrus, viso 12.9 g
     Cukrus, natūralus 12 g
Riebalai 2.2 g
     Sotieji riebalai 0.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.3 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.7 g
     Cholesterolis 58.4 mg
Druska 0.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 480.4 μg
Vitaminas C 3.8 mg
Vitaminas D 0.5 μg
Vitaminas E 0.5 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 60.4 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 6.1 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 15.4 μg
Vitaminas B12 0.3 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.4 mg
Kalcis 24.7 mg
Magnis 23.8 mg
Kalis 200.1 mg
Geležis 0.7 mg
Fosforas 66.3 mg
Selenas 6.8 μg
Manganas 0 mg
Jodas 7.5 μg
Varis 0 mg
Silicis 1.9 mg



Atgal