Recepto > Peržiūra

Morkų ir obuolių salotos (su riešutais bei saulėgrąžomis)

Sukūrė narys: Naglis7



225 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Obuoliai 0.5 x vnt, vidutinis, tik valgoma dalis 75g
Morkos 100 x gramų, tik valgomos dalies
Graikiniai riešutai 10 x gramų, tik valgomos dalies
Saulėgrąžos 10 x gramų, tik valgomos dalies
Alyvuogių aliejus 0.3 x valgomasis šaukštas 3g
Prieskoniai, kalendros sėklos 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.2g
Joduota druska 0.5 x žiupsnelis 0.2g
Juodieji pipirai, malti 0.5 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

1. Sutarkuojame morkas ir supjaustome obuolius.
2. Riešutus sukapojame (susmulkiname) ir sumaišome su obuoliais bei morkomis. Taip pat sudedame saulėgrąžas bei kalendrą.
3. Pabarstome pipirais, druska. Užpilame aliejumi.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 224.6 kcal
Vanduo 151.9 ml
Baltymai 5.4 g
Angliavandeniai 22.2 g
     Skaidulos 5.4 g
     Cukrus, viso 11.7 g
     Cukrus, natūralus 11.2 g
Riebalai 14.5 g
     Sotieji riebalai 1.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 7.9 g
     Omega-3 riebalai 0.2 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 4 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 1665.4 μg
Vitaminas C 12.1 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 5.4 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.5 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 29.5 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 0.1 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.5 mg
Kalcis 78 mg
Magnis 94.1 mg
Kalis 526.7 mg
Geležis 2 mg
Fosforas 155.6 mg
Selenas 1.4 μg
Manganas 0 mg
Jodas 15.5 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0 μg
Silicis 2.3 mg