Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Naminiai koldūnai su varške

Sukūrė narys: Ugnė_Zarankaitė

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 3



427 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 10

Gaminimo laikas: 30 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Rapsų aliejus 0.5 x valgomasis šaukštas 6g
Kvietiniai miltai 0.5 x puodelis 70g
Varškė, 5% 100 x gramų
Druska 0.1 x žiupsnelis 0.1g
Vanduo 0.1 x stiklinė 21ml

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Tešlai:
Miltus sumaišyti su aliejumi. Į masę supilti stiklinę karšto vandens. Viską išmaišyti.
Įdarui:
Į varškę įdėti žiupsnelį druskos. Varškę ištrinti ir gerai išmaišyti.
Formuoti:
Iškočioti tešlą, puodeliu suformuoti apskritimus, dėti po šaukštelį varškės ir formuoti kaldūnus.
Virimas:
Koldūnus mesti į verdantį vandenį. Kai iškyla į paviršių virti 10min.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 49% | Balt. 25% | Rieb. 26%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 427.4 kcal
Vanduo 76.1 ml
Baltymai 27.7 g
Angliavandeniai 53.7 g
     Skaidulinės medžiagos 2.9 g
     Cukrus, viso 3.4 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 12.2 g
     Sotieji riebalai 3.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.5 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 5.3 g
     Cholesterolis 17 mg
Druska 0.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 25.4 μg
Vitaminas C 0 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 2.5 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 4.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 16 μg
Vitaminas B12 0.5 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2 mg
Kalcis 88.2 mg
Magnis 49.2 mg
Kalis 159.4 mg
Geležis 2.1 mg
Fosforas 270.1 mg
Selenas 2.9 μg
Manganas 0 mg
Jodas 6.1 μg
Varis 0 mg
Silicis 0.3 mg



Atgal