Recepto > Peržiūra

Naminis humusas su saldžiąja paprika

Sukūrė narys: [email protected]



111 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Avinžirniai, konservuoti 0.2 x skardinė, tik valgomos dalies 51g
Alyvuogių aliejus 0.2 x valgomasis šaukštas 2.4g
Tahini (sezamų pasta) 0.2 x valgomasis šaukštas 3g
Citrinų sultys, šviežios 0.2 x valgomasis šaukštas 3g
Česnakai 0.2 x skiltelė, vidutinė 0.6g
Druska 0.4 x gramų
Juodieji pipirai, malti 0.4 x žiupsnelis 0.1g
Maltos saldžiosios paprikos 0.2 x gramų
Vanduo 8 x ml

Paruošimas:

Į maisto smulkintuvą dedame visus produktus ir triname iki vientisos masės. Jeigu masė per tiršta įpilame 2 v.š. avinžirnių skysčio, jei humusui dar reikės drėgmės – vis po truputį pridėkite skysčio, taip reguliuodami humuso tirštumą iki kol pasieksite savo norimą rezultatą. Vietoj avinžirnių skysčio galima naudoti vandenį.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 111.4 kcal
Vanduo 45 ml
Baltymai 4.2 g
Angliavandeniai 12.6 g
     Skaidulos 3.5 g
     Cukrus, viso 2.1 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 5.4 g
     Sotieji riebalai 0.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.5 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.3 g
     Mono-nesotieji riebalai 2.5 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.7 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 5.6 μg
Vitaminas C 1.5 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 0.5 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0.3 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 28 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 1.9 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.5 mg
Kalcis 30 mg
Magnis 17 mg
Kalis 88.4 mg
Geležis 0.8 mg
Fosforas 68.5 mg
Selenas 2.7 μg
Manganas 0.4 mg
Jodas 0.1 μg
Varis 0.2 mg
Fluoras 0 μg
Silicis 0.1 mg