Neatsivalgomai skanus varškės, šokolado ir bananų pyragas
Sukūrė narys: [email protected]
Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 1

282 kcal per x
Ingredientas | Kiekis | Viso |
---|---|---|
Viso grūdo speltų kvietiniai miltai | 18 x gramų | |
Kepimo milteliai | 0.2 x arbatinis šaukštelis | 0.9g |
Bananai | 0.2 x vnt, vidutinis (105g, nulupto svoris) | 21g |
Pusriebė varškė, 9% rieb. | 20 x gramų | |
Juodasis šokoladas | 10 x gramų | |
Sviestas, 82.5% rieb. | 10 x gramų | |
Cukrus, rudasis | 6 x gramų | |
Kiaušiniai | 0.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) | 17g |
* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).
Paruošimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 190C laipsnių.
Gausiai ištepkite sviestu formą, kurioje kepsite.
Sumaišykite miltus, cukrų, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius.
Supilkite ištirpintą sviestą, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
Bananus sutarkuokite ir įmaišykite į tešlą.
Sudėkite per sietelį pertrintą varškę ir įmaišykite į tešlą, suberkite sausų produktų mišinį.
Į pusę atskirtos tešlos supilkite ištirpintą šokoladą ir išmaišykite.
Į paruoštą kepimo formą supilkite tešlą su kakava.
Ant viršaus pilkite be kakavos.
Kepkite apie 50 minučių.
Iš formos išimkite atvėsusį.
Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:
Angl. 41% | Balt. 11% | Rieb. 48%
Atgal