Recepto > Peržiūra

Neatsivalgomai skanus varškės, šokolado ir bananų pyragas

Sukūrė narys: [email protected]



282 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Viso grūdo speltų kvietiniai miltai 18 x gramų
Kepimo milteliai 0.2 x arbatinis šaukštelis 0.9g
Bananai 0.2 x vnt, vidutinis (105g, nulupto svoris) 21g
Pusriebė varškė, 9% rieb. 20 x gramų
Juodasis šokoladas 10 x gramų
Sviestas, 82,5% rieb. 10 x gramų
Cukrus, rudasis 6 x gramų
Kiaušiniai 0.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 17g

Paruošimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 190C laipsnių.
Gausiai ištepkite sviestu formą, kurioje kepsite.
Sumaišykite miltus, cukrų, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius.
Supilkite ištirpintą sviestą, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
Bananus sutarkuokite ir įmaišykite į tešlą.
Sudėkite per sietelį pertrintą varškę ir įmaišykite į tešlą, suberkite sausų produktų mišinį.
Į pusę atskirtos tešlos supilkite ištirpintą šokoladą ir išmaišykite.
Į paruoštą kepimo formą supilkite tešlą su kakava.
Ant viršaus pilkite be kakavos.
Kepkite apie 50 minučių.
Iš formos išimkite atvėsusį.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 282.1 kcal
Vanduo 43.3 ml
Baltymai 8.1 g
Angliavandeniai 29.5 g
     Skaidulos 0.4 g
     Cukrus, viso 14.2 g
     Cukrus, natūralus 3 g
Riebalai 15 g
     Sotieji riebalai 8.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.4 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 3.2 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 77.6 mg
Druska 0.7 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 108.5 μg
Vitaminas C 2.1 mg
Vitaminas D 0.6 μg
Vitaminas E 0.5 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.5 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 54.5 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 10 μg
Vitaminas B12 0.2 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.2 mg
Kalcis 16.5 mg
Magnis 12.2 mg
Kalis 104.6 mg
Geležis 0.5 mg
Fosforas 40.9 mg
Selenas 3.9 μg
Manganas 0 mg
Jodas 4.9 μg
Varis 0 mg
Silicis 1.1 mg