Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Obuolių pyragas su aguonomis

Sukūrė narys: [email protected]

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 1



168 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 15

Gaminimo laikas: 45 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Kiaušiniai 0.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 16g
Cukrus 7 x gramų
Aguonos 10 x gramų
Šviesūs speltų kviečių miltai 3.4 x gramų
Viso grūdo speltų kvietiniai miltai 3.4 x gramų
Sviestas, 82.5% rieb. 3.4 x gramų
Druska 0.1 x žiupsnelis 0.1g
Vanilės ekstraktas 0.1 x gramų
Obuoliai 0.3 x vnt, didesnis 46g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

1. Kiaušinių trynius, cukrų ir vaniliną išplakti iki purumo. Supilti ištirpintą sviestą ir miltus.
2. Įmaišyti kubeliais supjaustytus obolius, suberti aguonas. Išplakti iki standumo baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
3. Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 min.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 44% | Balt. 10% | Rieb. 46%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 167.5 kcal
Vanduo 48.8 ml
Baltymai 4.4 g
Angliavandeniai 19.8 g
     Skaidulinės medžiagos 3.3 g
     Cukrus, viso 10.5 g
     Cukrus, natūralus 3.7 g
Riebalai 9 g
     Sotieji riebalai 2.6 g
     Poli-nesotieji riebalai 3.1 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 2.3 g
     Cholesterolis 55.4 mg
Druska 0.1 g
Alkoholis 0 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 50.2 μg
Vitaminas C 3.7 mg
Vitaminas D 0.5 μg
Vitaminas E 1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 48.6 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 4.9 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 12.3 μg
Vitaminas B12 0.2 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.6 mg
Kalcis 117.3 mg
Magnis 52.6 mg
Kalis 164.6 mg
Geležis 1.3 mg
Fosforas 126.2 mg
Selenas 3.1 μg
Manganas 0 mg
Jodas 3.2 μg
Varis 0 mg



Atgal