Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Omletas su lašiša ir avokadu

Sukūrė narys: Vytautas_Žilys

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 15



475 kcal per  x

Gaminimo laikas: 20 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Kiaušiniai 2 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 116g
Sūdyta lašišų filė 40 x gramų
Sūris, 45% rieb. 20 x gramų
Sviestas, 82.5% rieb. 10 x gramų
Grietinėlė, 35% rieb. 25 x gramų
Juodieji pipirai, malti 2 x žiupsnelis 0.2g
Avokadai 20 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

* Kiaušinius išplakame su grietinėle.
* Į atskirą indą susitarkuojame sūri (aš tarkuoju per burokelių tarką).
* Į keptuvę įdedame sviesto.
* Įkaitus keptuvei, bei ištirpus sviestui supilame kiaušinius.
* Kepame ant mažos ugnies, apie 2min., pamaišydami (kol nepilnai iškeps).
* Užbarstome tarkuotą sūrį, bei sudėliojame plonais gabaliukais supjaustytą lašišą.
* Keptuvę uždengiame, išjungiam ir paliekame pastoveti keletą (2-3min.), nenukeliant dangčio.
* Pasigardinam mėgstamais prieskoniais (nors mėgstu sūriau, bet druskos nededu, užtenka nuo lašišos ir sūrio), avokadu.
Skanaus!



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 2% | Balt. 21% | Rieb. 77%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 474.8 kcal
Vanduo 119.9 ml
Baltymai 24.2 g
Angliavandeniai 1.9 g
     Skaidulinės medžiagos 1.4 g
     Cukrus, viso 0.8 g
     Cukrus, natūralus 0.1 g
Riebalai 40.6 g
     Sotieji riebalai 18.4 g
     Poli-nesotieji riebalai 2 g
     Omega-3 riebalai 0.4 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 11 g
     Cholesterolis 408.7 mg
Druska 0.8 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 289.4 μg
Vitaminas C 2 mg
Vitaminas D 3.5 μg
Vitaminas E 2.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 365.3 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.3 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 36.4 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 56.7 μg
Vitaminas B12 1.7 μg
Vitaminas K 4.5 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.4 mg
Kalcis 69.5 mg
Magnis 37.5 mg
Kalis 239.9 mg
Geležis 1.8 mg
Fosforas 236 mg
Selenas 19.6 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 17.5 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0.1 μg



Atgal