Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Omletas

Sukūrė narys: Rimvydas

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 28



336 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 2

Gaminimo laikas: 15 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Kiaušiniai 2.5 x vnt, didesnis (63g, su lukštais) 158g
Sviestas, 72% rieb. 0.5 x valgomasis šaukštas 10g
Druska 0.3 x arbatinis šaukštelis 1g
Juodieji pipirai, malti 0.5 x žiupsnelis 0.1g
Fermentinis sūris 25 x gramų
Pienas, 1% rieb. 30 x ml. 31g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Kiaušinius išplakti su pienu, užberti pipirų ir druskos. Omletą kepti ant trupučio sviesto, ant silpnos ugnies, apie 4-5 min. Tada apibarstyti tarkuotu sūriu ir dar šiek tiek pakepti, kol sūris išsilydys.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 3% | Balt. 24% | Rieb. 73%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 336.3 kcal
Vanduo 122.1 ml
Baltymai 19.8 g
Angliavandeniai 2.9 g
     Skaidulinės medžiagos 0 g
     Cukrus, viso 1.6 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 27.3 g
     Sotieji riebalai 11.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 2 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 9.5 g
     Cholesterolis 524.7 mg
Druska 2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 346.8 μg
Vitaminas C 0.9 mg
Vitaminas D 4.7 μg
Vitaminas E 2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.5 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 4.5 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 492.4 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 49.4 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 53.4 μg
Vitaminas B12 2.6 μg
Vitaminas K 0.1 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.7 mg
Kalcis 293.8 mg
Magnis 56.8 mg
Kalis 238.7 mg
Geležis 2.5 mg
Fosforas 416 mg
Selenas 27.3 μg
Manganas 0 mg
Jodas 33.2 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0 μg



Atgal