Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Paprika įdaryta kiaulienos faršu (Keto)

Sukūrė narys: Rrasuuks

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 3



592 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 2

Gaminimo laikas: 45 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Kiaulienos faršas 100 x gramų
Raudonosios paprikos 0.5 x vnt, vidutin. 60g
Svogūnai 0.5 x vnt, vidutinis 55g
Česnakai 0.5 x skiltelė, vidutinė 1.5g
Lydytas sviestas (ghee) 0.5 x valgomas šaukštas 7g
Čederio sūris, 33% rieb. 50 x gramų
Druska 0.5 x žiupsnelis 0.2g
Juodieji pipirai, malti 0.5 x žiupsnelis 0.1g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Ant 1 valg. š. sviesto pakepkite smulkintus svogūnus ir česnakus. Tada dėkite faršą, prieskonius ir dar kepkite. Kai faršas gerai apkepa, nukeliame nuo viryklės. Paprikas nuplauname, perpjauname pusiau ir gerai išvalome vidų. Tada dedame faršą į paprikos „indelius“. Kepame 180°C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min., kol paprika suminkštės. Kai viskas jau iškepė, išjunkite orkaitę, ant paprikų užbarstykite tarkuotą sūrį ir palaikykite patiekalą orkaitėje, kol sūris išsilydys.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 7% | Balt. 16% | Rieb. 77%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 592 kcal
Vanduo 98.8 ml
Baltymai 23.6 g
Angliavandeniai 10.5 g
     Skaidulinės medžiagos 2.7 g
     Cukrus, viso 5.4 g
     Cukrus, natūralus 5.2 g
Riebalai 51.5 g
     Sotieji riebalai 31 g
     Poli-nesotieji riebalai 4.6 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 0.2 g
     Mono-nesotieji riebalai 13.5 g
     Cholesterolis 137.1 mg
Druska 0.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 137 μg
Vitaminas C 10.2 mg
Vitaminas D 0.4 μg
Vitaminas E 0.8 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 9.9 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.4 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 1.7 μg
Vitaminas B12 0.3 μg
Vitaminas K 2 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.5 mg
Kalcis 202.7 mg
Magnis 18.1 mg
Kalis 147.7 mg
Geležis 0.5 mg
Fosforas 148.5 mg
Selenas 18.1 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 7.4 μg
Varis 0 mg
Fluoras 17.5 μg



Atgal