Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Pomidorų sriuba su ryžiais ir bulvėmis

Sukūrė narys: Jolanta_Nazarovė

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 4



104 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 8

Gaminimo laikas: 30 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Bulvės 56 x gramų, tik valgomos dalies
Balti ryžiai, sausi 12 x gramų
Juodieji pipirai, nemalti 0.1 x gramų
Lauro lapai, džiovinti 0.1 x gramų
Druska 0.1 x valgomasis šaukštelis 1.3g
Vanduo 0.3 x litras 250ml
Svogūnai 3.8 x gramų
Morkos 9 x gramų, tik valgomos dalies
Česnakai 0.4 x gramų, tik valgomos dalies
Konservuoti pomidorai "Compagna" 56 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Bulves su ryžiais užkaisti. Keptuvėje pakepinti svogūną, česnaka, morkas ir supjaustytus pomidorus. Užvirus bulvėms supilti keptuvės turinį. Virti kol išvirs.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 86% | Balt. 12% | Rieb. 2%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 104.4 kcal
Vanduo 360.2 ml
Baltymai 3.1 g
Angliavandeniai 22.4 g
     Skaidulinės medžiagos 2.1 g
     Cukrus, viso 2.7 g
     Cukrus, natūralus 2.7 g
Riebalai 0.2 g
     Sotieji riebalai 0 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.1 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 1.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 157.4 μg
Vitaminas C 9.3 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 0.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.5 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 23.5 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.4 mg
Kalcis 37.8 mg
Magnis 23.5 mg
Kalis 301.8 mg
Geležis 0.8 mg
Fosforas 51.1 mg
Selenas 0.6 μg
Manganas 0 mg
Jodas 2.8 μg
Varis 0 mg
Silicis 4.8 mg



Atgal