Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Prancūziškas skrebutis "French toast"

Sukūrė narys: GoodLife

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 4



166 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 2

Viso vnt. viename patiekale: 4

Gaminimo laikas: 15 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Baltoji forminė duona 1 x riekė 28g
Kiaušiniai 0.5 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 29g
Cukrus, rudasis 1 x valgomasis šaukštelis 4.6g
Pienas, 1% rieb. 30 x ml. 31g
Druska 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Sviestas, 82.5% rieb. 0.3 x valgomasis šaukštas 5g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

1. Kiaušinius išplakti su pienu, cukrumi ir žiupsneliu druskos.
2. Plakinyje po vieną iš abiejų pusių pamirkyti batono arba šviesios forminės duonos riekeles. Riekelės turi gerai sudrėgti, bet nesutižti.
3. Pamirkytas riekeles iškart dėti į keptuvę su įkaitintu sviestu ir gražiai apkepti iš abiejų pusių, kol bus auksinės spalvos.

P.S. Galima patiekti su šaukšteliu šviežio medaus, trupučiu uogienės, saldikliu arba kaip tik sugalvosite.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 44% | Balt. 16% | Rieb. 40%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 166 kcal
Vanduo 54.5 ml
Baltymai 6.5 g
Angliavandeniai 18.5 g
     Skaidulinės medžiagos 2.6 g
     Cukrus, viso 7.4 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 7.4 g
     Sotieji riebalai 3.4 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.8 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.2 g
     Mono-nesotieji riebalai 2.4 g
     Cholesterolis 101.6 mg
Druska 0.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 82.9 μg
Vitaminas C 0.3 mg
Vitaminas D 0.9 μg
Vitaminas E 0.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.2 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 93 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 9.1 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 46.7 μg
Vitaminas B12 0.5 μg
Vitaminas K 2.2 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.7 mg
Kalcis 245.6 mg
Magnis 19 mg
Kalis 114.6 mg
Geležis 1.8 mg
Fosforas 112.6 mg
Selenas 9.7 μg
Manganas 0.2 mg
Jodas 7.9 μg
Varis 0 mg



Atgal