Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Rauginti troškinti kopūstai su mėsa

Sukūrė narys: Ita

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 3



361 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 5

Gaminimo laikas: 180+ min.


Ingredientas Kiekis Viso
Rauginti kopūstai 100 x gramų
Morkos 0.2 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 12g
Svogūnai 0.2 x vnt, mažas 14g
Lašiniai 10 x gramų
Kiaulienos mentė 120 x gramų, tik valgomos dalies
Kečupas su ksilitoliu 6 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Visus produktus sudėti į lėtpuodį pasūdyti ir troškinti apie 4 val.
Galina ir puode ant lėtos ugnies (tada troškinimo laikas bus trumpesnis).



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 8% | Balt. 21% | Rieb. 71%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 361.3 kcal
Vanduo 176.7 ml
Baltymai 18.8 g
Angliavandeniai 7.3 g
     Skaidulinės medžiagos 3.6 g
     Cukrus, viso 3.4 g
     Cukrus, natūralus 1.3 g
Riebalai 28.9 g
     Sotieji riebalai 8.9 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.9 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 13.4 g
     Cholesterolis 94.4 mg
Druska 1.7 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 203.9 μg
Vitaminas C 10.7 mg
Vitaminas D 0.8 μg
Vitaminas E 0.8 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.8 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 7.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 9.9 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.5 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 18 μg
Vitaminas B12 8.5 μg
Vitaminas K 9.8 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 3 mg
Kalcis 64.4 mg
Magnis 37.3 mg
Kalis 347.5 mg
Geležis 2.3 mg
Fosforas 164.7 mg
Selenas 9.7 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 8.6 μg
Varis 0.1 mg
Fluoras 7 μg
Silicis 0.3 mg



Atgal