Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Jautienos kepsnys "Rib-Eye Steak" su avinžirniais ir šonine

Sukūrė narys: Rokasb

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 2



783 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 2

Gaminimo laikas: 20 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Avinžirniai 75 x gramų
Brandintas jautienos antrekoto kepsnys "Rib Eye" 110 x gramų
Agurkai 0.1 x vnt, ilgavaisis 38g
Šalto rūkymo šoninė (bekonas) 25 x gramų
Svogūnai 0.1 x vnt, mažas 9g
Sviestas, 82.5% rieb. 1 x valgomasis šaukštas 20g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas / gaminimas:

Pasiruošti mėsą, pasikepti avinžirnius, mėsą, bekoną, susipjaustyti agurką ir svogūną.

Rib-eye steak paruošimas:
1. Brandintą ribeye steak apibarstyti rozmarinu, trintu (arba smulkiai pjaustytu) česnaku, druska ir pipirais ir palikti kelioms minutėms;
2. Gerai įkaitinti alyvuogių aliejų ketaus keptuvėje;
3. Įmesti kubelį sviesto ir į keptuvę įdėti mėsą;
4. Kepti nevartant iki trijų minučių ant vienos pusės (galima uždėti dar vieną sviesto kubelį ant viršaus) apvertus kepti iki dvejų minučių ant kitos pusės.

Avinžirniai:
1. Į keptuvę su įkaitintu alyvuogių aliejumi (LA ESPANOLA) suberti avinžirnius (Auga), užberti Vištienos prieskonių (SANTA MARIA), gerai išmaišyti ir leisti apkepti, karts nuo karto pamaišant, iki kol avinžirnių plutelė taps traški.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 25% | Balt. 21% | Rieb. 54%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 783.2 kcal
Vanduo 119 ml
Baltymai 42.2 g
Angliavandeniai 49.3 g
     Maistinės skaidulos 9.6 g
     Cukrus, viso 9.1 g
     Cukrus, natūralus 9 g
Riebalai 47 g
     Sotieji riebalai 23 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.5 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 6.3 g
     Cholesterolis 50 mg
Druska 0.8 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 131.3 μg
Vitaminas C 4.4 mg
Vitaminas D 0.2 μg
Vitaminas E 0.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 70.8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 1.2 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 133.8 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 5.1 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.7 mg
Kalcis 49.1 mg
Magnis 50.8 mg
Kalis 463.4 mg
Geležis 2.2 mg
Fosforas 159.7 mg
Selenas 0.3 μg
Manganas 15.2 mg
Jodas 1.9 μg
Varis 0.3 mg



Atgal