Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Rūkytos žuvies salotos su pupelėmis

Sukūrė narys: Laima_Savickė

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 4



259 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 4

Gaminimo laikas: 15 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Baltosios pupelės 23 x gramų
Kiaušiniai, virti 20 x gramų, tik valgoma dalis
Majonezas "Originalus", su kiaušinių tryniais 7 x gramų
Karštai rūkytos atlantinių skumbrių išklotinės su prieskoniais 31 x gramų
Žirneliai, konservuoti 7 x gramų
Juodieji pipirai, malti 0.1 x žiupsnelis 0.1g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Į indą sluoksniais dėti virtas pupeles, virtą smulkintą kiaušinį, patepti šiek tiek majonezo, dėti smulkintą rūkytą žuvį, patepti majonezu, užberti žirnelių ir papuošti žalumynais. Skanaus :)



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 22% | Balt. 21% | Rieb. 57%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 259.1 kcal
Vanduo 38 ml
Baltymai 13.9 g
Angliavandeniai 14.7 g
     Skaidulinės medžiagos 4 g
     Cukrus, viso 1.2 g
     Cukrus, natūralus 0.7 g
Riebalai 16.4 g
     Sotieji riebalai 2.9 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.3 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.2 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.7 g
     Cholesterolis 70.2 mg
Druska 0.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 46.2 μg
Vitaminas C 0 mg
Vitaminas D 0.4 μg
Vitaminas E 0.4 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 86.5 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.2 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 8.9 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 98.7 μg
Vitaminas B12 0.4 μg
Vitaminas K 1.5 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.1 mg
Kalcis 65.2 mg
Magnis 45.3 mg
Kalis 429.6 mg
Geležis 2.8 mg
Fosforas 108.7 mg
Selenas 7.7 μg
Manganas 0.4 mg
Jodas 8.6 μg
Varis 0.2 mg
Fluoras 5.9 μg
Chromas 0.1 μg



Atgal