Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Ryžių makaronų salotos su moliuskų čiuptuvų gabaliukais

Sukūrė narys: Ass-ta

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 2



327 kcal per  x

Gaminimo laikas: 15 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Ryžių makaronai, virti 150 x gramų
Moliuskų čiuptuvų gabaliukai aliejuje 25 x gramų
Vyšniniai pomidoriukai 50 x gramų
Gražgarstė (rukola) 10 x gramų
Špinatai 20 x gramų, tik valgomos dalies
Alyvuogių aliejus 1 x valgomasis šaukštas 12g
Joduota druska 1 x žiupsnelis 0.4g
Juodieji pipirai, malti 1 x žiupsnelis 0.1g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Virtus ryžių makaronus sumaišyti su konservuotais moliuskų čiuptuvų gabaliukais. Šalia serviruoti gražgarstes, špinatus, papuošti vyšniniais pomidoriukais. Patiekalui galima naudoti ir kitas jūros gėrybes.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 48% | Balt. 12% | Rieb. 40%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 327.3 kcal
Vanduo 201.2 ml
Baltymai 9.8 g
Angliavandeniai 39 g
     Skaidulinės medžiagos 2.7 g
     Cukrus, viso 2.1 g
     Cukrus, natūralus 2.1 g
Riebalai 14.4 g
     Sotieji riebalai 2.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.4 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 1.3 g
     Mono-nesotieji riebalai 8.5 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.8 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 151.9 μg
Vitaminas C 11.7 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 2.3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 7.8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 50 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 103 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.6 mg
Kalcis 41.1 mg
Magnis 21.7 mg
Kalis 168.1 mg
Geležis 1.1 mg
Fosforas 41.5 mg
Selenas 7.1 μg
Manganas 0.4 mg
Jodas 13.3 μg
Varis 0.1 mg
Fluoras 0 μg



Atgal