Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Daržovių salotos (Vytauto receptas)

Sukūrė narys: Vytautas_Žilys

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 4



172 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 2

Gaminimo laikas: 10 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Pomidorai 70 x gramų
Svogūnai 15 x gramų
Agurkai 40 x gramų
Salotinė sultenė 15 x gramų
Česnakai 2.5 x gramų, tik valgomos dalies
Grietinė, 30% rieb. 38 x gramų
Himalajų druska 0.5 x žiupsnelis 0.2g
Juodieji pipirai, malti 2 x žiupsnelis 0.2g
Avokadai 20 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Visas minėtas daržoves (išskyrus salotinę sultenę) ir avokadą susmulkiname - aš pjaustau smulkiais kubeliais. Įdedame grietinės ir viską išmaišome. Pasigardiname prieskoniais. Skanaus!



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 18% | Balt. 7% | Rieb. 75%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 172.4 kcal
Vanduo 171.5 ml
Baltymai 2.9 g
Angliavandeniai 7.9 g
     Skaidulinės medžiagos 3 g
     Cukrus, viso 4.1 g
     Cukrus, natūralus 3.3 g
Riebalai 14.7 g
     Sotieji riebalai 7.2 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.8 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 5.6 g
     Cholesterolis 39.8 mg
Druska 0.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 451.9 μg
Vitaminas C 21.3 mg
Vitaminas D 0.1 μg
Vitaminas E 1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 7.6 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.4 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 1.2 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 40.6 μg
Vitaminas B12 0.2 μg
Vitaminas K 10.1 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.5 mg
Kalcis 63.9 mg
Magnis 26.8 mg
Kalis 486.6 mg
Geležis 0.9 mg
Fosforas 71.7 mg
Selenas 1.1 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 4.7 μg
Varis 0.1 mg
Fluoras 1.7 μg



Atgal