Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Salotos su krevetėmis ir sezamo sėklomis

Sukūrė narys: Kristina_Tamaliūnaitėskučienė

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 14



553 kcal per  x

Gaminimo laikas: 20 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Pekino kopūstai 200 x gramų, tik valgomos dalies
Burokėlių lapai 50 x gramų
Špinatai 30 x gramų, tik valgomos dalies
Gražgarstė (rukola) 30 x gramų
Pomidorai 6 x vyšninis 102g
Kiaušiniai, virti 1 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 58g
Krevetės 70 x gramų, tik valgomos dalies
Krapai 20 x gramų, tik valgomos dalies
Svogūnų laiškai 20 x gramų
Citrinų sultys, šviežios 1 x valgomasis šaukštas 15g
Druska 1 x žiupsnelis 0.4g
Ypač grynas alyvuogių aliejus "Basso", su baziliku 40 x ml
Sezamo sėklos 5 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Krevetas išvirti ir "išlukštenti". Visus produktus susmulkinti, ir sumaišyti. Užberti sezamo sėklas.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 13% | Balt. 17% | Rieb. 70%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 553.4 kcal
Vanduo 512.7 ml
Baltymai 25.8 g
Angliavandeniai 19.7 g
     Skaidulinės medžiagos 9 g
     Cukrus, viso 8 g
     Cukrus, natūralus 7.5 g
Riebalai 45.3 g
     Sotieji riebalai 6.8 g
     Poli-nesotieji riebalai 5.9 g
     Omega-3 riebalai 0.3 g
     Omega-6 riebalai 0.4 g
     Mono-nesotieji riebalai 30.4 g
     Cholesterolis 250.4 mg
Druska 1.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 912.7 μg
Vitaminas C 151.7 mg
Vitaminas D 0.9 μg
Vitaminas E 6.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.5 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 8.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 114.9 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.4 mg
Vitaminas B6 0.8 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 13.5 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 314.7 μg
Vitaminas B12 1.2 μg
Vitaminas K 378.9 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 3.8 mg
Kalcis 367.6 mg
Magnis 158.9 mg
Kalis 1769.3 mg
Geležis 7.4 mg
Fosforas 362.6 mg
Selenas 21.3 μg
Manganas 0.8 mg
Jodas 93.7 μg
Varis 0.4 mg
Fluoras 14.4 μg
Chromas 0.2 μg



Atgal