Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Salotos su rūkyta lašiša ir avinžirniais

Sukūrė narys: Alokazija

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 0



262 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 2

Gaminimo laikas: 15 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Rūkyta lašiša 25 x gramų
Gražgarstė (rukola) 15 x gramų
Avinžirniai 50 x gramų
Alyvuogių aliejus 1.5 x gramų
Pomidorai 2 x vyšninis 34g
Citrinų sultys 2.5 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Sudėti ingredientus į lėkštę, apšlakstyti aliejumi ir citrinų sultimis.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 45% | Balt. 23% | Rieb. 32%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 262.3 kcal
Vanduo 64.4 ml
Baltymai 16.9 g
Angliavandeniai 33.5 g
     Skaidulinės medžiagos 6.8 g
     Cukrus, viso 6.6 g
     Cukrus, natūralus 6.6 g
Riebalai 10.6 g
     Sotieji riebalai 0.9 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.6 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.2 g
     Mono-nesotieji riebalai 1.8 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 33.6 μg
Vitaminas C 9.2 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 0.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 54.2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.9 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0.6 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 298.2 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 23.5 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.5 mg
Kalcis 55.9 mg
Magnis 50.3 mg
Kalis 494.9 mg
Geležis 2.5 mg
Fosforas 142 mg
Selenas 0 μg
Manganas 10.7 mg
Jodas 0.1 μg
Varis 0.4 mg
Fluoras 0.8 μg



Atgal