Recepto > Peržiūra

Salotos su rūkyta lašiša

Sukūrė narys: Julius.Ad



179 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Gūžinės (iceberg) salotos 0.5 x galva, maža 162g
Gražgarstė (rukola) 0.3 x puodelis 5g
Mangas 35 x gramų, tik valgomos dalies
Pomidorai 3 x vyšninis 51g
Šaltai rūkyta ir pjaustyta Atlantinių lašišų filė 0.5 x pakelis, visas
Sojos padažas 0.5 x arbatinis šaukštelis 3g
Citrinų sultys, šviežios 1 x kiekis iš skiltelės 6g
Medus, natūralus 0.5 x valgomasis šaukštelis 5g

Paruošimas:

Salotos lapus suplėšykite ir sudėkite į dubenį, pabarstykite gražgarstės lapelių. Supjaustytus kubeliais mango vaisius ir per pusę supjaustytus vyšninius pomidorus suberkite ant salotų. Sudėkite susuktus lašišos gabalėlius ir apiberkite granatų sėklomis. Papuošti galite nesmulkintomis krapų šakelėmis. Padažą patiekite atskirai indelyje.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 179.4 kcal
Vanduo 277.6 ml
Baltymai 12 g
Angliavandeniai 18.2 g
     Skaidulos 3.3 g
     Cukrus, viso 12.4 g
     Cukrus, natūralus 12 g
Riebalai 7.5 g
     Sotieji riebalai 0.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.2 g
     Omega-3 riebalai 0.5 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.1 g
     Trans-riebalai 0.4 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 185.2 μg
Vitaminas C 28.2 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 16.5 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.2 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 73.8 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 48.5 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.4 mg
Kalcis 47.7 mg
Magnis 27.6 mg
Kalis 449.2 mg
Geležis 1.1 mg
Fosforas 56.8 mg
Selenas 0.6 μg
Manganas 0.3 mg
Jodas 0.7 μg
Varis 0.1 mg
Fluoras 1.2 μg