Recepto > Peržiūra

Šokoladiniai sausainiai be miltų

Sukūrė narys: Inga_Inga



406 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Avokadai 42 x gramų, tik valgomos dalies
Riešutų sviestas (Active Foods) 33 x gramų
Klevų sirupas, be pridėto cukraus "Choc Zero" 18 x gramų
Kiaušiniai 0.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 15g
Kakavos milteliai (kakava) 13 x gramų
Juodojo šokolado gabaliukai (čipsai) 8 x gramų
Vanilės ekstraktas 0.3 x arbatinis šaukštelis 1.1g

Paruošimas:

Papildomai dėjau 10 lašų stevios saldiklio (galima bet kokio kito). Kepti 180C temp. orkaitėje. Avokadas buvo 1vnt, bet visados aš juos ir pasveriu. Masė gaunasi labai tiršta, tad formuoti reikia su šaukštu, kurį panardiname vis į karštą vandenį. Jei nemėgstate sverti, užrašau receptą originalų, kurį radau internete:
1 avokadas, 1/4 stiklinės klevų (maple) sirupo, 1/2 stiklinės riešutų sviesto, 1 kiaušinis, 1/2 stiklinės kakavos, 1/4 stiklinės juodo šokolado drožlių, ar gabaliukų, 1 valg. šaukštas vanilės ekstrakto, 2-3 lašai skystos stevios.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 405.6 kcal
Vanduo 46.3 ml
Baltymai 14.9 g
Angliavandeniai 27.5 g
     Skaidulos 20.8 g
     Cukrus, viso 1.9 g
     Cukrus, natūralus 0.2 g
Riebalai 31.9 g
     Sotieji riebalai 5.9 g
     Poli-nesotieji riebalai 1 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 8.3 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 43.8 mg
Druska 0.1 g
Alkoholis 0.4 g
Kofeinas 28.8 mg
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 23.9 μg
Vitaminas C 5.5 mg
Vitaminas D 0.4 μg
Vitaminas E 0.8 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 50.3 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.5 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 22.1 μg
Vitaminas B12 0.2 μg
Vitaminas K 8 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.2 mg
Kalcis 23.3 mg
Magnis 81 mg
Kalis 663.4 mg
Geležis 1.8 mg
Fosforas 124.7 mg
Selenas 2.9 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 3.2 μg
Varis 0.1 mg
Fluoras 2.5 μg