Recepto > Peržiūra

Sorų kruopos su kale kopūstais ir morkomis

Sukūrė narys: Rimvydas



407 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Sorų kruopos, neparuoštos 50 x gramų
Morkos 30 x gramų, tik valgomos dalies
Lapiniai kopūstai (kale) 15 x gramų
Pomidorai 0.5 x vnt, vidutin. 30g
Moliūgų sėklos, džiovintos 5 x gramų, tik valgomos dalies
Konservuotos juodosios alyvuogės (su kauliukais) 3 x vnt, vidutin. 15g
Saulėgrąžos 5 x gramų, tik valgomos dalies
Alyvuogių aliejus 1 x valgomasis šaukštas 12g
Prieskoniai, pikantiški, malti 1.5 x gramų

Paruošimas:

Kruopas užmerkiame iš vakaro, ryte paverdame kelias minutes. Baigus virti uždedame norimus prieskonius, alyvuogių aliejų, daržoves, bei kitus ingredientus.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 406.8 kcal
Vanduo 82.3 ml
Baltymai 9.5 g
Angliavandeniai 43.7 g
     Skaidulos 5 g
     Cukrus, viso 3.9 g
     Cukrus, natūralus 2.7 g
Riebalai 22.7 g
     Sotieji riebalai 3.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 5.2 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 1.8 g
     Mono-nesotieji riebalai 12.3 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 612.6 μg
Vitaminas C 29.9 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 6.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3.1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0.1 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 44.6 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 105.7 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.2 mg
Kalcis 94.2 mg
Magnis 117.6 mg
Kalis 399 mg
Geležis 4 mg
Fosforas 223 mg
Selenas 2.2 μg
Manganas 0.4 mg
Jodas 5 μg
Varis 0.3 mg
Silicis 0.7 mg