Recepto > Peržiūra

Špinatų sriuba

Sukūrė narys: Julius.Ad

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 0



243 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Špinatai 30 x gramų, tik valgomos dalies
Pienas, 3.2% rieb. 0.2 x litras 206g
Druska 0.2 x žiupsnelis 0.1g
Sviestas, 82,5% rieb. 0.4 x valgomasis šaukštas 8g
Kvietiniai miltai 0.6 x valgomasis šaukštas 15g
Prieskoniai, baltieji pipirai 0.1 x arbatinis šaukštelis, maltų 0.2g

Paruošimas:

Užverdame pieną ir sumažiname ugnį. Sudedame susmulkintus špinatus ir verdame apie 10 minučių.
Tuomet įdedame sviesto ar įpilame alyvuogių aliejaus, įberiame prieskonių pagal skonį ir paverdame dar 5 minutes. Galima įdėti deaugiau daržovių, pavyzdžiui šparaginių pupelių, bulvių, morkų ir kt.



Energijos proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 35% | Balt. 15% | Rieb. 50%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 242.6 kcal
Vanduo 211.1 ml
Baltymai 9.5 g
Angliavandeniai 21.7 g
     Skaidulos 1.2 g
     Cukrus, viso 10.1 g
     Cukrus, natūralus 0.1 g
Riebalai 13.6 g
     Sotieji riebalai 8 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.5 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 4.2 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 46.7 mg
Druska 0.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 349.1 μg
Vitaminas C 17.5 mg
Vitaminas D 0.1 μg
Vitaminas E 1.5 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.5 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 5.8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 76 μg
Vitaminas B12 0.8 μg
Vitaminas K 138 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.2 mg
Kalcis 274.5 mg
Magnis 52.7 mg
Kalis 494.5 mg
Geležis 1.7 mg
Fosforas 212.4 mg
Selenas 3 μg
Manganas 0.3 mg
Jodas 19.9 μg
Varis 0 mg
Atgal