Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Sriuba “Salianka”

Sukūrė narys: AstaLaGe

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 0



370 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 4

Gaminimo laikas: 30 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Svogūnai 17 x gramų
Morkos 20 x gramų, tik valgomos dalies
Česnakai 3.3 x gramų, tik valgomos dalies
Karštai rūkyta "Krokuvos" dešra 66 x gramų
Karštai rūkyta kiaulienos nugarinė 62 x gramų
Bulvės 128 x gramų, tik valgomos dalies
Juodos alyvuogės be kauliukų 25 x gramų
Rauginti agurkai 75 x gramų
Vištienos sultinys 125 x gramų
Pomidorų sultys 63 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

1. Išvirti vištienos sultinį.
2. Rūkytus mėsos gaminius supjaustyti kubeliais, morkas sutarkuoti, svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti.
3. Sausoje keptuvėje apkepinti mėsos kubelius su morka, svogūnu ir česnaku. Pabaigoje įdėti kubeliais supjaustytus raugintus agurkus.
4. Pjaustytas bulves išvirti sultinyje, tuomet sukratyti keptuvės turinį. Kai viskas užvirs sudėti alyvuoges ir supilti pomidorų sultis. Pagardinti petražolėmis ir kalendromis.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 34% | Balt. 33% | Rieb. 33%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 369.8 kcal
Vanduo 493.6 ml
Baltymai 30.8 g
Angliavandeniai 31.8 g
     Skaidulinės medžiagos 4.1 g
     Cukrus, viso 2.8 g
     Cukrus, natūralus 3.2 g
Riebalai 13.8 g
     Sotieji riebalai 4.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.2 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.1 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 6.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 423.5 μg
Vitaminas C 31.4 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 0.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 2.3 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 69.1 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 35.3 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.9 mg
Kalcis 89.5 mg
Magnis 52.5 mg
Kalis 898 mg
Geležis 1.7 mg
Fosforas 113.7 mg
Selenas 1.5 μg
Manganas 0 mg
Jodas 9.2 μg
Varis 0 mg
Silicis 2.4 mg



Atgal