Sriuba “Salianka”
Sukūrė narys: AstaLaGe
Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 0

370 kcal per x
Ingredientas | Kiekis | Viso |
---|---|---|
Svogūnai | 17 x gramų | |
Morkos | 20 x gramų, tik valgomos dalies | |
Česnakai | 3.3 x gramų, tik valgomos dalies | |
Karštai rūkyta "Krokuvos" dešra | 66 x gramų | |
Karštai rūkyta kiaulienos nugarinė | 62 x gramų | |
Bulvės | 128 x gramų, tik valgomos dalies | |
Juodos alyvuogės be kauliukų | 25 x gramų | |
Rauginti agurkai | 75 x gramų | |
Vištienos sultinys | 125 x gramų | |
Pomidorų sultys | 63 x gramų |
* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).
Paruošimas:
1. Išvirti vištienos sultinį.
2. Rūkytus mėsos gaminius supjaustyti kubeliais, morkas sutarkuoti, svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti.
3. Sausoje keptuvėje apkepinti mėsos kubelius su morka, svogūnu ir česnaku. Pabaigoje įdėti kubeliais supjaustytus raugintus agurkus.
4. Pjaustytas bulves išvirti sultinyje, tuomet sukratyti keptuvės turinį. Kai viskas užvirs sudėti alyvuoges ir supilti pomidorų sultis. Pagardinti petražolėmis ir kalendromis.
Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:
Angl. 34% | Balt. 33% | Rieb. 33%
Atgal