Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Šviežių kopūstų sriuba su frikadelėmis

Sukūrė narys: Jolanta_Nazarovė

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 7



251 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 5

Gaminimo laikas: 30 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Bulvės 95 x gramų, tik valgomos dalies
Morkos 20 x gramų, tik valgomos dalies
Kopūstai 55 x gramų, tik valgomos dalies
Raudonosios paprikos 6 x gramų
Juodieji pipirai, nemalti 0.1 x gramų
Lauro lapai, džiovinti 0.1 x gramų
Druska 0.2 x arbatinis šaukštelis, smulkios 1g
Vištienos sultinio kubeliai 0.8 x gramų
Kiaulienos faršas 28 x gramų
Paukštienos faršas, šviežias 28 x gramų
Kiaušiniai 0.2 x vnt, mažesnis (53g, su lukštais) 11g
Svogūnai 6 x gramų
Juodieji pipirai, malti 0.2 x žiupsnelis 0.1g
Prieskoniai, paukštienai 0.4 x gramų
Malti džiūvėsėliai 1 x gramų
Vanduo 0.4 x litras 400ml

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas / gaminimas:

Bulves ir morkas supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą su vandeniu. Įdėti pipirų, lauro lapų ir druskos - puodą užkaisti. Pakepinti kopūstus su paprikomis ir sudėti į puodą. Atskirame puode apvirti mėsos frikadeles ir sudėti į sriubą, įdėti vištienos sultinio kubelį ir krapų. Skanaus.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 37% | Balt. 19% | Rieb. 44%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 251 kcal
Vanduo 589.2 ml
Baltymai 12.3 g
Angliavandeniai 24.3 g
     Maistinės skaidulos 3.6 g
     Cukrus, viso 3.8 g
     Cukrus, natūralus 3.7 g
Riebalai 12.6 g
     Sotieji riebalai 6.4 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.9 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 3.9 g
     Cholesterolis 52 mg
Druska 2.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 371.6 μg
Vitaminas C 41.8 mg
Vitaminas D 0.5 μg
Vitaminas E 0.8 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 4.1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 33.8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 3.3 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 60.9 μg
Vitaminas B12 0.6 μg
Vitaminas K 3.6 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.4 mg
Kalcis 115.8 mg
Magnis 57.6 mg
Kalis 823.3 mg
Geležis 2.5 mg
Fosforas 180.4 mg
Selenas 12.9 μg
Manganas 0 mg
Jodas 9 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0 μg
Silicis 7.7 mg



Atgal