Recepto > Peržiūra

Trapi riešutų duona

Sukūrė narys: Inga_Inga



264 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Kiaušiniai 0.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 18g
Migdolų miltai 9 x gramų
Kokosų miltai 3.2 x gramų
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės 1.9 x gramų
Sviestas, 82,5% rieb. 9 x gramų
Žemės riešutų sviestas, kreminis 9 x gramų
Moliūgų sėklos, džiovintos 3.2 x gramų, tik valgomos dalies
Sezamo sėklos 3.2 x gramų

Paruošimas:

Papildomai dėjau : 2 š. obuolių acto, 1 a.š. druskos, 1 a.š. kepimo miltelių. Sviestas ištirpinamas, baltymai išplakami iki standžių putų ir dedami paskutiniai. Kepiau 180-190C temp. orkaitėje . Gavosi labai trapus, ne šlapias.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 263.8 kcal
Vanduo 16.7 ml
Baltymai 7.8 g
Angliavandeniai 3 g
     Skaidulos 5.1 g
     Cukrus, viso 1.2 g
     Cukrus, natūralus 1.1 g
Riebalai 24.4 g
     Sotieji riebalai 11.6 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.8 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.3 g
     Mono-nesotieji riebalai 3.8 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 78.8 mg
Druska 0.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 99.8 μg
Vitaminas C 0 mg
Vitaminas D 0.6 μg
Vitaminas E 1.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 57.9 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 11.1 μg
Vitaminas B12 0.3 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.7 mg
Kalcis 35.5 mg
Magnis 49.2 mg
Kalis 33.4 mg
Geležis 0.9 mg
Fosforas 96.3 mg
Selenas 3.5 μg
Manganas 0.2 mg
Jodas 2.7 μg
Varis 0.2 mg