Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Trapi riešutų duona

Sukūrė narys: Inga_Inga

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 2



264 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 16

Gaminimo laikas: 45 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Kiaušiniai 0.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 18g
Migdolų miltai 9 x gramų
Kokosų miltai 3.2 x gramų
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės 1.9 x gramų
Sviestas, 82.5% rieb. 9 x gramų
Žemės riešutų sviestas, kreminis 9 x gramų
Moliūgų sėklos, džiovintos 3.2 x gramų, tik valgomos dalies
Sezamo sėklos 3.2 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Papildomai dėjau : 2 š. obuolių acto, 1 a.š. druskos, 1 a.š. kepimo miltelių. Sviestas ištirpinamas, baltymai išplakami iki standžių putų ir dedami paskutiniai. Kepiau 180-190C temp. orkaitėje . Gavosi labai trapus, ne šlapias.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 5% | Balt. 12% | Rieb. 83%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 263.8 kcal
Vanduo 15.1 ml
Baltymai 7.8 g
Angliavandeniai 3 g
     Skaidulinės medžiagos 5.1 g
     Cukrus, viso 0.6 g
     Cukrus, natūralus 1.1 g
Riebalai 24.4 g
     Sotieji riebalai 11.6 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.8 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.3 g
     Mono-nesotieji riebalai 3.8 g
     Cholesterolis 78.8 mg
Druska 0.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 99.8 μg
Vitaminas C 0 mg
Vitaminas D 0.6 μg
Vitaminas E 1.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 57.9 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 5.7 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 11.1 μg
Vitaminas B12 0.3 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.7 mg
Kalcis 35.5 mg
Magnis 49.2 mg
Kalis 33.4 mg
Geležis 0.9 mg
Fosforas 96.3 mg
Selenas 3.5 μg
Manganas 0.2 mg
Jodas 2.7 μg
Varis 0.2 mg



Atgal