Recepto > Peržiūra

Traškios vištienos blauzdelės

Sukūrė narys: Rimvydas



279 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Kukurūzų dribsniai "Corn Flakes" 0.4 x puodelis 11g
Sūris "Parmezano" 3.8 x gramų
Druska 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.3g
Prieskoniai, kvapieji pipirai, malti 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.1g
Aštrioji Kajeno paprika, malta 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.1g
Pasukos, 1% rieb. 0.1 x puodelis 23g
Purškiamas kepimo aliejus, PAM original 0.5 x papurškimas, apie 1/3 sekundės 0.2g
Vištienos blauzdelės 1 x blauzdelė, su odele 133g

Paruošimas:

1. Sutrupiname kiek galime kukurūzų dribsnius, bei smulkiai sutarkuojame parmezano sūrį.
2. Gerai išmaišome dribsnius su sūriu, taip pat įdedam druskos ir pipirų (raudonuosius pipirus praleidžiame jeigu nenorime aštrumo prieskonio).
3. Į lėkštę ar bliudelį supilame pasukas. Pamirkome blauzdelę pasukose. Poto pilnai ją apvoliojame dribsnių mišinyje.
4. Paruošiame kepimo skardą. Ant aliuminio folijos dedame lakštą kepimo popieriaus, papurškiame kepimo aliejumi.
5. Visas blauzdeles pamirkę ir apvolioję dribsniuose sudedame ant folijos. Užberiame visą likusį dribsnių mišinį. Ant visko lengvai papurškiame kepimo aliejaus.
6. Kepame orkaitėje, įkaitintoje apie 200 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 278.6 kcal
Vanduo 100.7 ml
Baltymai 27.2 g
Angliavandeniai 10.1 g
     Skaidulos 0.4 g
     Cukrus, viso 2 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 13.8 g
     Sotieji riebalai 4.2 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.7 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 2.3 g
     Mono-nesotieji riebalai 5.4 g
     Trans-riebalai 0.1 g
     Cholesterolis 126.2 mg
Druska 0.8 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 61.9 μg
Vitaminas C 1.2 mg
Vitaminas D 0.4 μg
Vitaminas E 0.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 5.3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 67.6 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 1.4 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 13.3 μg
Vitaminas B12 0.7 μg
Vitaminas K 2.5 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.1 mg
Kalcis 70.9 mg
Magnis 24.6 mg
Kalis 237.7 mg
Geležis 2.6 mg
Fosforas 210.3 mg
Selenas 26.5 μg
Manganas 0 mg
Jodas 2.7 μg
Varis 0.1 mg