Recepto > Peržiūra

Trinta cukinijų sriuba

Sukūrė narys: [email protected]



77 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Cukinija 100 x gramų, tik valgomos dalies
Morkos 0.4 x vnt, didesnė (72g, tik valgomos dalies) 29g
Salierų šaknys (gumbai) 16 x gramų, tik valgomos dalies
Raudonosios paprikos 0.2 x vnt, vidutin. 24g
Bulvės 0.2 x vnt, vidutinė 18g
Kukurūzai, konservuotI 6 x gramų
Grietinėlė 12%, "Piemenėlio" 15 x gramų
Himalajų druska 0.6 x gramai
Petražolių lapai 0.6 x gramų
Juodieji pipirai, malti 0.2 x žiupsnelis 0.1g
Vanduo 0.2 x litras 200ml

Paruošimas:

Į verdantį vandenį sudedame supjaustytas ir nuluptas morkas, salierą ir bulves, suberiame druską. Joms apvirus sudedame kitas daržoves. Verdame kol visos daržovės suminkštėja. Baigiant virti suberiame patinkančus prieskonius. Nukeliame nuo ugnies ir viską sutriname, supilame grietinėlę, jei reikia įdedame dar druskos. Viską pakaitiname. Pateikiame su tarkuotu kietojuoju sūriu, galima pagardinti moliūgų ar linų sėmenų sėklomis.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 77.4 kcal
Vanduo 358.9 ml
Baltymai 2.9 g
Angliavandeniai 13.7 g
     Skaidulos 3.3 g
     Cukrus, viso 3.9 g
     Cukrus, natūralus 3.8 g
Riebalai 2.1 g
     Sotieji riebalai 0 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.1 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 418.4 μg
Vitaminas C 23 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 0.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 1.3 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 23.4 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 0.9 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.5 mg
Kalcis 58.5 mg
Magnis 34.1 mg
Kalis 369.4 mg
Geležis 0.8 mg
Fosforas 62.7 mg
Selenas 0.5 μg
Manganas 0 mg
Jodas 5.3 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0 μg
Silicis 3.8 mg