Recepto > Peržiūra

Trinta konservuotų kukuruzų sriuba

Sukūrė narys: [email protected]



115 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Kukurūzai, konservuotI 58 x gramų
Pienas, 3.5% rieb. 42 x gramų
Vanduo 58 x ml
Bulvės 23 x gramų, tik valgomos dalies
Morkos 13 x gramų, tik valgomos dalies
Svogūnai 0.2 x vnt, mažas 12g
Druska 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.3g
Česnakai 0.2 x skiltelė, vidutinė 0.5g

Paruošimas:

Keptuvėje pakepiname smulkintą svogūną. Sudedame pjaustytą morką ir dar pakepiname.

Dedame viską į verdantį vandenį sumaišytą su pienu. Taip pat sudedame smulkiai pjaustytas bulves ir verdame apie 20 minučių.

Likus virti apie 10 minučių, sudedame kukurūzus.

Įdedame česnaką. Viską susmulkiname blenderiu ir pagardiname druska pagal skonį. Galima pagardinti sėklomis arba kukurūzais.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 115.2 kcal
Vanduo 178.7 ml
Baltymai 3.9 g
Angliavandeniai 21.5 g
     Skaidulos 2.1 g
     Cukrus, viso 4.4 g
     Cukrus, natūralus 1.4 g
Riebalai 1.9 g
     Sotieji riebalai 1 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.3 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.5 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 5.8 mg
Druska 0.9 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 260.1 μg
Vitaminas C 8.5 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 0.4 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 34.8 μg
Vitaminas B12 0.2 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.7 mg
Kalcis 70.5 mg
Magnis 35.3 mg
Kalis 336.3 mg
Geležis 0.7 mg
Fosforas 71.7 mg
Selenas 1.3 μg
Manganas 0 mg
Jodas 7.9 μg
Varis 0 mg
Silicis 1.5 mg