Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Trinta moliūgų sriuba (Kristinos receptas)

Sukūrė narys: Kristina_Tamaliūnaitėskučienė

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 1



212 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 3

Gaminimo laikas: 45 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Moliūgai 67 x gramų, valgomos dalies
Vištienos sultinys 333 x gramų
Svogūnai 0.3 x vnt, vidutinis 37g
Morkos 0.3 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 20g
Bulvės 0.3 x vnt, vidutinė 30g
Česnakai 0.3 x skiltelė, vidutinė 1g
Kokosų pienas 33 x gramų
Moliūgų sėklos, džiovintos 7 x gramų, tik valgomos dalies
Sezamo sėklos 0.7 x gramų
Krapai 1.7 x gramų, tik valgomos dalies
Fermentinis sūris "Gouda" 7 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

1. Išsivirti vištienos sultinį arba naudoti kubelius. Į sultini dėti bulves ir palikti virti.
2. Morką, svogūnus bei česnaką pakepinti keptuvėje ir dėti į sultinį.
3. Dėti moliūgą ir virti kol suminkštės.
4. Supilti kokosų pieną ir blenderio pagalba sutrinti viską iki vientisos masės.
5. Įpylus į lekštę pabarstyti lukštentomis moliūgų sėklomis. Tinka ir lukštentos saulėgrąžos, sezamo sėklos.
6. Įtarkuoti truputį fermentinio sūrio ir apibarstyti krapais.
Skanaus!



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 31% | Balt. 13% | Rieb. 56%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 212.3 kcal
Vanduo 420.1 ml
Baltymai 7.3 g
Angliavandeniai 17.6 g
     Skaidulinės medžiagos 2.9 g
     Cukrus, viso 5.7 g
     Cukrus, natūralus 4.8 g
Riebalai 13.8 g
     Sotieji riebalai 7.3 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.7 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.6 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.9 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 2.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 476.7 μg
Vitaminas C 8.5 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 5.4 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.3 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 18 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 0.5 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1 mg
Kalcis 58 mg
Magnis 63 mg
Kalis 364.1 mg
Geležis 1.6 mg
Fosforas 147.3 mg
Selenas 1.4 μg
Manganas 0.4 mg
Jodas 3.6 μg
Varis 0.2 mg
Silicis 0.9 mg



Atgal