Recepto > Peržiūra

Varškės apkepas

Sukūrė narys: Rimvydas



220 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Varškė, 18% 50 x gramų
Kiaušiniai 0.4 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 23g
Razinos 0.2 x valgomasis šaukštas 5g
Cukrus 0.6 x valgomasis šaukštelis 6g
Grietinė, 30% rieb. 0.3 x valgomasis šaukštas 8g
Bulvių krakmolas 0.2 x valgomasis šaukštas 4.5g
Vanilinis cukrus 0.2 x arbatinis šaukštelis 0.8g

Paruošimas:

Varškę, kiaušinių trynius, cukrų, vanilinį cukrų ir grietinę reikia gerai išsukti, įberti krakmolą, sudėti razinas ir viską sumaišyti. Kiaušinio baltymus išplakti iki standžių putų ir įmaišyti į varškės masę. Supilti viską į kepimo formą ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 219.5 kcal
Vanduo 50 ml
Baltymai 9.3 g
Angliavandeniai 16.3 g
     Skaidulos 0.5 g
     Cukrus, viso 11.3 g
     Cukrus, natūralus 3 g
Riebalai 13.2 g
     Sotieji riebalai 7.2 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.8 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 4.1 g
     Trans-riebalai 0.1 g
     Cholesterolis 108.1 mg
Druska 0.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 97.6 μg
Vitaminas C 0.1 mg
Vitaminas D 0.7 μg
Vitaminas E 0.5 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 72.5 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 10.7 μg
Vitaminas B12 0.9 μg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.5 mg
Kalcis 64.4 mg
Magnis 20.6 mg
Kalis 121.5 mg
Geležis 0.8 mg
Fosforas 161 mg
Selenas 5.5 μg
Manganas -
Jodas 6.8 μg
Varis -
Silicis 0.4 mg