Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Varškės apkepas su ryžiais ir bananais (be pridėtinio cukraus)

Sukūrė narys: Ass-ta

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 3



309 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 6

Gaminimo laikas: 60 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Varškė, 9% 90 x gramų
Kiaušiniai 0.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 19g
Druska 0.2 x žiupsnelis 0.1g
Sviestas, 82.5% rieb. 0.2 x valgomasis šaukštas 3.3g
Natūralus jogurtas "Piemenėlio", 3% rieb. 17 x gramų
Bananai 50 x gramų, tik valgoma dalis
Balti ryžiai, sausi 17 x gramų
Vanduo 0.2 x stiklinė 35ml

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Ryžius nuplauti, užpilti stikline vandens ir išvirti, tačiau nepervirti. Varškę ištrinti su druska , kiaušiniais. ir jogurtu. Bananus supjaustyti griežinėliais ir sumaišyti su išvirtais ryžiais ir varškės mase. Kepimo indą ištepti sviestu, supilti gautą masę ir kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 35 - 40 min., kol viršus gražiai paruduos.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 37% | Balt. 25% | Rieb. 38%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 309 kcal
Vanduo 138.8 ml
Baltymai 18.9 g
Angliavandeniai 28.4 g
     Skaidulinės medžiagos 1.4 g
     Cukrus, viso 9.4 g
     Cukrus, natūralus 7.5 g
Riebalai 13.2 g
     Sotieji riebalai 7.2 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.6 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 4.1 g
     Cholesterolis 100.2 mg
Druska 0.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 102.3 μg
Vitaminas C 2.5 mg
Vitaminas D 0.4 μg
Vitaminas E 0.7 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 57.5 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 5.8 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 6.6 μg
Vitaminas B12 0.6 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.1 mg
Kalcis 80.4 mg
Magnis 24.4 mg
Kalis 222.4 mg
Geležis 0.5 mg
Fosforas 201.9 mg
Selenas 7.9 μg
Manganas 0 mg
Jodas 13.3 μg
Varis 0 mg
Silicis 3.4 mg



Atgal