Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Varškės apkepas su špinatais ir džiovintais pomidorais

Sukūrė narys: Danutė1986

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 1



236 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 2

Gaminimo laikas: 30 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Varškė, 9% 90 x gramų
Špinatai 50 x gramų, tik valgomos dalies
Kiaušiniai 0.5 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 29g
Avižų sėlenos 15 x gramų
Saulėje džiovinti pomidorai 1.5 x vnt. 3g
Saulėgrąžų aliejus 0.3 x arbatinis šaukštelis 0.8g
Druska 0.5 x žiupsnelis 0.2g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

1. Špinatus nuplauti ir nusausinti.
2. Varškę ir špinatus sutrinti trintuvu.
3. Įmušti kiaušinį, sudėti smulkintus pomidorus, sėlenas, pagardinti druska ir viską išmaišyti.
4. Gautą masę supilti į aliejumi išteptą kepimo skardą.
5. Kepti iki 180°C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 25% | Balt. 32% | Rieb. 43%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 236.2 kcal
Vanduo 124.6 ml
Baltymai 21.1 g
Angliavandeniai 16.4 g
     Skaidulinės medžiagos 3.6 g
     Cukrus, viso 4.1 g
     Cukrus, natūralus 1.3 g
Riebalai 12.5 g
     Sotieji riebalai 5.8 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.6 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 4 g
     Cholesterolis 120.9 mg
Druska 0.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 459.3 μg
Vitaminas C 26.8 mg
Vitaminas D 0.8 μg
Vitaminas E 2.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.5 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 4.5 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 108.2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.3 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 9.1 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 120.7 μg
Vitaminas B12 1.3 μg
Vitaminas K 231.8 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2 mg
Kalcis 146.7 mg
Magnis 87.1 mg
Kalis 610.4 mg
Geležis 3.4 mg
Fosforas 382.6 mg
Selenas 15.3 μg
Manganas 1.3 mg
Jodas 11.1 μg
Varis 0.1 mg



Atgal