Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Varškės čirviniai blynai

Sukūrė narys: EgleSim

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 15



408 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 4

Gaminimo laikas: 30 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Varškė, 9% 50 x gramų
Kvietiniai miltai 50 x gramų
Sviestas, 72% rieb. 10 x gramų
Kiaušiniai 0.8 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 44g
Pienas, 2.5% rieb. 25 x ml. 26g
Graikiškas jogurtas, 10% rieb. 25 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Sviestą išlydyti garų vonelėje, kai išsilydo - atvėsinti.
Kiaušinius išplakti inde, varškę sublenderiuoti, kad nesijaustų gabaliukų.
Varškę kartu išsukti su kiaušiniais, įpilti graikišką jogurtą, miltus.
Galiausiai į bendrą masę įpilti sviestą ir leisti 5 minutes pabrinkti. Kepti čirvinių blynų keptuvėj. Skanaus!



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 39% | Balt. 19% | Rieb. 42%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 407.9 kcal
Vanduo 110.1 ml
Baltymai 19.9 g
Angliavandeniai 39.9 g
     Skaidulinės medžiagos 2.1 g
     Cukrus, viso 3.1 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 19.3 g
     Sotieji riebalai 8.4 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.2 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 5.4 g
     Cholesterolis 174.6 mg
Druska 0.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 181.2 μg
Vitaminas C 0.3 mg
Vitaminas D 1.3 μg
Vitaminas E 1.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 4.6 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 136 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) -
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 13.6 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 28.6 μg
Vitaminas B12 1.3 μg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2 mg
Kalcis 134.2 mg
Magnis 52.5 mg
Kalis 257.7 mg
Geležis 2.2 mg
Fosforas 320.5 mg
Selenas 10.1 μg
Manganas -
Jodas 12.2 μg
Varis -



Atgal