Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Virti kiaušiniai su avokadais

Sukūrė narys: Karinux

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 4



299 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 2

Gaminimo laikas: 15 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Kiaušiniai, virti 1.5 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 87g
Majonezas "Hellmann's Dip" 25 x ml
Himalajų druska 0.5 x žiupsnelis 0.2g
Juodieji pipirai, malti 0.5 x žiupsnelis 0.1g
Avokadai 0.5 x vid. vnt., tik valgoma dalis 68g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Kiaušinius išvirti (mėgstamo kietumo). Išvirtus kiaušinius perpjauti pusiau, uždėti Išilgai supjaustyto avokado gabaliukus, uždėti šiek tiek majonezo. Galima uždėti šiek tiek ir daigintų sėklų. Pabarstyti druska ir pipirais.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 5% | Balt. 12% | Rieb. 83%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 299.4 kcal
Vanduo 101.9 ml
Baltymai 9 g
Angliavandeniai 3.5 g
     Skaidulinės medžiagos 4.6 g
     Cukrus, viso 1.5 g
     Cukrus, natūralus 0.2 g
Riebalai 26.9 g
     Sotieji riebalai 3.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 2 g
     Omega-3 riebalai 1 g
     Omega-6 riebalai 0.6 g
     Mono-nesotieji riebalai 8.6 g
     Cholesterolis 216.2 mg
Druska 0.8 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 147 μg
Vitaminas C 6 mg
Vitaminas D 1.3 μg
Vitaminas E 2.5 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 230 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 1 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 42.3 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 95.5 μg
Vitaminas B12 1.4 μg
Vitaminas K 14.8 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.3 mg
Kalcis 43.3 mg
Magnis 27.6 mg
Kalis 423.6 mg
Geležis 1.9 mg
Fosforas 162.9 mg
Selenas 15.2 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 26.4 μg
Varis 0.2 mg
Fluoras 18 μg
Chromas 0.3 μg



Atgal