Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Vištienos faršu ir ryžiais įdaryti pomidorai orkaitėje

Sukūrė narys: GoodLife

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 2



333 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 3

Gaminimo laikas: 45 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Pomidorai 2 x vnt, didelis 364g
Vištienos filė faršas 100 x gramų
Rudieji ryžiai, virti 50 x gramų
Svogūnai 0.3 x vnt, vidutinis 37g
Alyvuogių aliejus 0.7 x valgomasis šaukštas 8g
Garstyčios "La Moutarde de Dijon" 4.3 x gramų
Druska 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x žiupsnelis 0.1g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

1. Nupjauti pomidorų viršūnėles. Vidų išskobti.
2. Keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepinti smulkintą svogūną, sudėti maltą mėsą ir kepti, maišant, apie 5-10 minučių, kol iškeps. Pagardinti prieskoniais, garstyčiomis, sudėti iš pomidorų išskobtą masę ir troškinti, kol skystis išgaruos. Įmaišyti ryžius.
3. Išskobtus pomidorus įdaryti maltos mėsos mase. Sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, uždengti pomidorus viršūnėlėmis.
4. Kepti iki 180°C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 34% | Balt. 28% | Rieb. 38%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 333.5 kcal
Vanduo 488.4 ml
Baltymai 24.4 g
Angliavandeniai 29.5 g
     Skaidulinės medžiagos 6.3 g
     Cukrus, viso 11.5 g
     Cukrus, natūralus 11.3 g
Riebalai 14.7 g
     Sotieji riebalai 3.3 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.3 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.8 g
     Mono-nesotieji riebalai 5.9 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 1.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 155.7 μg
Vitaminas C 52.4 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 3.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 24.4 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.5 mg
Vitaminas B6 0.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 6.1 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 69 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 28.8 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.1 mg
Kalcis 57.4 mg
Magnis 66.5 mg
Kalis 963.6 mg
Geležis 1.5 mg
Fosforas 139.8 mg
Selenas 0.4 μg
Manganas 1 mg
Jodas 1.8 μg
Varis 0.3 mg
Fluoras 8.4 μg



Atgal