Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Vištienos krūtinėlė su šparaginėmis pupelėmis ir grybų padažu

Sukūrė narys: Kristina_Tamaliūnaitėskučienė

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 13



340 kcal per  x

Gaminimo laikas: 60 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Druska 1 x žiupsnelis 0.4g
Česnakai 1 x skiltelė, vidutinė 3g
Šparagai, šaldyti 150 x gramų
Vištienos krūtinėlės, be odos 100 x gramų
Voveraitės 100 x gramų
Svogūnai 1 x vnt, vidutinis 110g
Kokosų gėrimas "Veggo Barista" 100 x ml
Krapai 20 x gramų, tik valgomos dalies
Avižiniai miltai 20 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas / gaminimas:

Vištiena galima iš vakaro pamerkti vandenyje kartu su druska, santykiu: 1l vandens ir 30gr druskos.
Ryte dėti norimų prieskoninių (be druskos), česnakų, pipirų, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir "pašauti" į orkaitę (15 min, 220°C). Paskui nustatyti papildomai: 35 min, 170°C temp.
Labai svarbu neperkepti, nes vištiena praras savo sultingumą! Iškepusios vištienos krūtinėlės temperatūra yra 75°C.
Padažas:
Svogūną pakepinti, tada dėti grybus.
Šaukštą miltų išmaišyti piene ir supilti ant grybų, šildyti kol sutirštės dėti norimų prieskonių bei krapų.
Šparagus išvirti garuose ir jei norite - lengvai pakepti ant keptuvės.
Skanaus!



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 45% | Balt. 40% | Rieb. 15%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 340.3 kcal
Vanduo 458.8 ml
Baltymai 36.1 g
Angliavandeniai 41.2 g
     Maistinės skaidulos 11.5 g
     Cukrus, viso 9.4 g
     Cukrus, natūralus 6.7 g
Riebalai 6 g
     Sotieji riebalai 2.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.3 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.9 g
     Cholesterolis 59 mg
Druska 0.8 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 134.3 μg
Vitaminas C 45.2 mg
Vitaminas D 4 μg
Vitaminas E 0.8 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.6 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 13.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 5.9 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 1.4 mg
Vitaminas B6 0.5 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 110.7 μg
Vitaminas B12 0.2 μg
Vitaminas K 0.6 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 3.3 mg
Kalcis 121 mg
Magnis 92.6 mg
Kalis 1264.9 mg
Geležis 5 mg
Fosforas 370.1 mg
Selenas 23.5 μg
Manganas 1.4 mg
Jodas 7.8 μg
Varis 0.4 mg



Atgal