Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą.
Kurti paskyrą
Vištienos krūtinėlės sriuba be riebalų
Sukūrė narys: Mamukas
Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 4

115 kcal per x
Ingredientas | Kiekis | Viso |
---|---|---|
Vištienos krūtinėlės, be odos | 80 x gramų | |
Morkos | 0.6 x vnt, didesnė (72g, tik valgomos dalies) | 43g |
Vanduo | 0.3 x litras | 300ml |
Prieskoniai, ciberžolė, malta | 0.2 x arbatinis šaukštelis | 0.6g |
Druska | 0.2 x arbatinis šaukštelis | 0.8g |
Svogūnai | 0.2 x vnt, mažas | 14g |
Česnakai | 0.2 x skiltelė, vidutinė | 0.6g |
Ryžių vermišėliai | 3 x gramų |
* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).
Paruošimas:
Filė išvirti pasūdytame vandenyje (nugriebti putas). Sudėti smulkintas morkas, nesmulkintą svogūną ir česnaką, lauro lapelį, kelis pipirų žirnelius. Kai vištiena išvirs, svogūną, česnaką, lauro lapelius ir pipirus išgriebti. Vištieną taip pat išimti, susmulkinti ir ketvirtadalį (apie 100 g.) sudėti atgal į sultinį. Sriubą pagardinkite krapais, petražolėmis. Likusią virtą vištieną galima panaudoti antram patiekalui.
Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:
Angl. 28% | Balt. 66% | Rieb. 6%
Atgal