Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Vištienos krūtinėlės sriuba be riebalų

Sukūrė narys: Mamukas

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 4



115 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 5

Gaminimo laikas: 30 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Vištienos krūtinėlės, be odos 80 x gramų
Morkos 0.6 x vnt, didesnė (72g, tik valgomos dalies) 43g
Vanduo 0.3 x litras 300ml
Prieskoniai, ciberžolė, malta 0.2 x arbatinis šaukštelis 0.6g
Druska 0.2 x arbatinis šaukštelis 0.8g
Svogūnai 0.2 x vnt, mažas 14g
Česnakai 0.2 x skiltelė, vidutinė 0.6g
Ryžių vermišėliai 3 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Filė išvirti pasūdytame vandenyje (nugriebti putas). Sudėti smulkintas morkas, nesmulkintą svogūną ir česnaką, lauro lapelį, kelis pipirų žirnelius. Kai vištiena išvirs, svogūną, česnaką, lauro lapelius ir pipirus išgriebti. Vištieną taip pat išimti, susmulkinti ir ketvirtadalį (apie 100 g.) sudėti atgal į sultinį. Sriubą pagardinkite krapais, petražolėmis. Likusią virtą vištieną galima panaudoti antram patiekalui.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 28% | Balt. 66% | Rieb. 6%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 115.4 kcal
Vanduo 410 ml
Baltymai 19.8 g
Angliavandeniai 8.3 g
     Skaidulinės medžiagos 1.8 g
     Cukrus, viso 3 g
     Cukrus, natūralus 3 g
Riebalai 0.9 g
     Sotieji riebalai 0.3 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.3 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.2 g
     Cholesterolis 47.2 mg
Druska 1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 721.4 μg
Vitaminas C 3.8 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 0.5 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 12.6 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0.3 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.6 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 14.1 μg
Vitaminas B12 0.3 μg
Vitaminas K 0.1 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.8 mg
Kalcis 56.2 mg
Magnis 45.2 mg
Kalis 412.7 mg
Geležis 1.3 mg
Fosforas 142.4 mg
Selenas 9.5 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 7 μg
Varis 0 mg
Silicis 5.3 mg



Atgal