Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Vištienos salotos su pistacijomis ir avinžirniais

Sukūrė narys: Rokasb

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 3



616 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 2

Gaminimo laikas: 20 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Pistacijos 25 x gramų, tik valgomos dalies
Vištienos keptas ketvirtis 75 x gramų
Agurkai 0.1 x vnt, ilgavaisis 38g
Pomidorai 0.5 x vnt, vidutinis 62g
Morkos 0.3 x vnt, didesnė (72g, tik valgomos dalies) 18g
Špinatai 25 x gramų, tik valgomos dalies
Avinžirniai 38 x gramų
Sezamo sėklos 5 x gramų
Medus, natūralus 0.5 x valgomasis šaukštelis 5g
Mocarelos sūris 30 x gramų
Raudonosios paprikos 0.3 x vnt, vidutin. 30g
Sojos padažas 0.5 x valgomasis šaukštas 9g
Austrių padažas "Oyster Sauce" 7 x ml
Teriyaki padažas 2.5 x gramų
Česnakai 0.5 x skiltelė, vidutinė 1.5g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Nupjaustyti vištieną nuo kaulo ir supjaustyti kubeliais. Kubeliais supjaustyti agurkus, pomidorus, špinatus, morką, papriką ir mocarelos sūrį. Keptus avinžirnius (žr. instrukcijose apačioje), pistacijas ir visus kitus minėtus ingredientus suberti į dubenėlį apipilti padažu (žr. instrukcijose apačioje) ir išmaišyti. Viską apiberti sezamo sėklomis.

Avinžirniai:
1. Į keptuvę su įkaitintu alyvuogių aliejumi suberti avinžirnius, užberti Vištienos prieskonių, gerai išmaišyti ir leisti apkepti, karts nuo karto pamaišant, iki kol avinžirnių plutelė taps traški.

Padažas:
1. Sojos padažas, austrių padažas, lašelis teriyaki padažo, medaus šaukštelis, smulkintas česnakas. Viską gerai išmaišyti iki kol ištirps medus.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 31% | Balt. 24% | Rieb. 45%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 616.5 kcal
Vanduo 240.6 ml
Baltymai 38.3 g
Angliavandeniai 48.5 g
     Skaidulinės medžiagos 9.2 g
     Cukrus, viso 16.6 g
     Cukrus, natūralus 12.2 g
Riebalai 31.7 g
     Sotieji riebalai 8 g
     Poli-nesotieji riebalai 4.3 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 11.6 g
     Cholesterolis 23.7 mg
Druska 4.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 613.2 μg
Vitaminas C 64.4 mg
Vitaminas D 0.1 μg
Vitaminas E 3.5 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.5 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 4.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 57.2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.8 mg
Vitaminas B6 0.6 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 1 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 311.2 μg
Vitaminas B12 0.7 μg
Vitaminas K 125.4 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 3.1 mg
Kalcis 287.8 mg
Magnis 119 mg
Kalis 1011.6 mg
Geležis 5.5 mg
Fosforas 394.3 mg
Selenas 6.6 μg
Manganas 8.5 mg
Jodas 3.7 μg
Varis 0.5 mg
Fluoras 1.4 μg
Silicis 0.4 mg



Atgal