Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Vištienos sparnelių sriuba su makaronais

Sukūrė narys: Mamukas

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 1



168 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 6

Gaminimo laikas: 30 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Švieži viščiukų broilerių sparneliai 84 x gramų
Vanduo 0.3 x litras 251ml
Morkos 0.3 x vnt, mažesnė (50g, tik valgomos dalies) 17g
Svogūnai 0.2 x vnt, mažas 12g
Česnakai 0.3 x skiltelė, vidutinė 1g
Petražolės 1.7 x gramų
Čija sėklos 0.7 x gramų
Druska 0.5 x žiupsnelis 0.2g
Imbiero šaknis, šviežia 0.5 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Sparnelius išvirti kartu su visa morka, svogūno galva, česnaku, petražolių kotais, lauro lapu, pipirų žirneliais... ir kitais norimais prieskoniais.

Sultinį perkošti, papildyti vandeniu, užvirinti, dėti sutarkuotą morką, makaronus, šaukštą ciberžolių miltelių ir šiek tiek pavirti. Išjungus kaitrą, sudėti atgal sparnelius, susmulkintą česnako galvutę, nukelti puodą nuo ugnies, palikti keletui minučių.

Patiekti tinka su tarkuotu Džiugo sūriu arba trupinta feta, arba grietinėle, šviežiais žalumynais ir džiūvėsiais. Sūdosi kiekvienas atskirai.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 7% | Balt. 35% | Rieb. 58%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 168.4 kcal
Vanduo 284.5 ml
Baltymai 15.1 g
Angliavandeniai 3 g
     Skaidulinės medžiagos 1.1 g
     Cukrus, viso 1.5 g
     Cukrus, natūralus 1.5 g
Riebalai 10.9 g
     Sotieji riebalai 4 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.2 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 213.5 μg
Vitaminas C 2.1 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 0.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.2 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0.3 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 2.8 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 20.5 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.1 mg
Kalcis 30.6 mg
Magnis 10.3 mg
Kalis 57.8 mg
Geležis 0.4 mg
Fosforas 14.6 mg
Selenas 1 μg
Manganas 0 mg
Jodas 1.6 μg
Varis 0 mg
Silicis 4 mg



Atgal