Recepto > Peržiūra

Vištienos sriuba

Sukūrė narys: Julius.Ad



273 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Vištienos krūtinėlės, su oda 100 x gramų
Petražolės 0.3 x valgomasis šaukštas 1.3g
Grietinėlė, 10% rieb. 33 x gramų
Morkos 0.7 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 41g
Alyvuogių aliejus 0.7 x valgomasis šaukštelis 4g
Vanduo 266 x ml
Bazilikas, šviežias 0.3 x valgomasis šaukštas, smulkintų 0.9g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Druska 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Svogūnai 0.3 x vnt, vidutinis 37g

Paruošimas:

Sutarkuojame morkas ir svogūną. Pakepiname įkaitintame aliejuje apie 4 minutes. Po to sudedame vištienos gabaliukus ir pakepiname dar 5 minutes. Užviriname vandenį. Sudedame keptuvės turinį. Įmaišome prieskonius ir verdame apie 20 minučių. Po to supilame grietinėlę, užviriname ir nukeliame nuo ugnies.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 273.2 kcal
Vanduo 412 ml
Baltymai 22.8 g
Angliavandeniai 8.4 g
     Skaidulos 2.2 g
     Cukrus, viso 5.3 g
     Cukrus, natūralus 3.9 g
Riebalai 16.8 g
     Sotieji riebalai 5.3 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.6 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.4 g
     Mono-nesotieji riebalai 7.7 g
     Trans-riebalai 0.3 g
     Cholesterolis 75.6 mg
Druska 0.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 557.1 μg
Vitaminas C 4.1 mg
Vitaminas D 0.3 μg
Vitaminas E 1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 6.5 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 63.9 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.8 mg
Vitaminas B6 0.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 10.5 μg
Vitaminas B12 0.3 μg
Vitaminas K 24.5 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.9 mg
Kalcis 95.9 mg
Magnis 39 mg
Kalis 324 mg
Geležis 1.2 mg
Fosforas 180.9 mg
Selenas 16.8 μg
Manganas 0 mg
Jodas 7.4 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0 μg
Silicis 4.8 mg