Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Vištų kepenėlės su daržovėmis

Sukūrė narys: Gėlelė

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 11



374 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 5

Gaminimo laikas: 30 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Viščiukų kepenėles 200 x gramų
Raudonosios paprikos 0.4 x vnt, vidutin. 48g
Morkos 0.4 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 24g
Kukurūzai, konservuotI 50 x gramų
Svogūnai 0.4 x vnt, vidutinis 44g
Pomidorų pasta 20 x gramų
Čili pipirai, įvairaus dydžio ir spalvų 0.1 x vnt, vidutin. 2.1g
Druska 0.2 x žiupsnelis 0.1g
Juodieji pipirai, malti 0.2 x žiupsnelis 0.1g
Kvietiniai miltai 0.2 x valgomasis šaukštas 5g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas / gaminimas:

Kepenėles nuplauti, nuvarvinti ir dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Kepkite iš abiejų pusių po 3 minutes. Perdėkite į puodą.
Kol kepa kepenėlės, susmulkinkite saldžiąsias paprikas ir svogūnus. Į keptuvėje įkaitintą aliejų suberkite paprikas, svogūnus, morkytes ir maišydami kepkite 5 minutes. Sudėkite į puodą.
Į 100 ml vandens įdėkite miltus, pomidorų padažą, išmaišykite ir supilkite į puodą. Uždenkite ir troškinkite 10 minučių. Tuo metu nuvarvinkite kukurūzus ir suberkite į puodą. Maišydami kaitinkite 3 minutes.
Daržoves galima dėti ir savo nuožiūra. Tinka ir šparaginės pupelės ir brokoliai.
Skanaus.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 32% | Balt. 47% | Rieb. 21%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 373.7 kcal
Vanduo 304.5 ml
Baltymai 44.7 g
Angliavandeniai 30.9 g
     Maistinės skaidulos 4.6 g
     Cukrus, viso 6.4 g
     Cukrus, natūralus 7.7 g
Riebalai 8.8 g
     Sotieji riebalai 2.9 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.7 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 2.1 g
     Cholesterolis 760 mg
Druska 0.9 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 19222.8 μg
Vitaminas C 134.4 mg
Vitaminas D 0.4 μg
Vitaminas E 2.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.8 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 5.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 30.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 2.7 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.2 mg
Vitaminas B6 2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 260 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 1549.3 μg
Vitaminas B12 46 μg
Vitaminas K 2.4 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 5.3 mg
Kalcis 70.2 mg
Magnis 104.9 mg
Kalis 918.3 mg
Geležis 9.6 mg
Fosforas 571.6 mg
Selenas 89.1 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 11.8 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0 μg
Silicis 0.6 mg



Atgal