Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Žuvies maltinukai

Sukūrė narys: Jolanta_Nazarovė

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 26



233 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 3

Gaminimo laikas: 20 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Menkės filė 150 x gramų
Baltoji forminė duona 11 x gramų
Pienas, 2.5% rieb. 33 x ml. 34g
Kiaušiniai 0.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 19g
Druska 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Malti džiūvėsėliai 17 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Menkės filė sumalti su nuluptu svogūnu ir išmirkytu (nuspaustu) batonu. Į masę įdėti vieną kiaušini, žiupsnelį druskos, pipirų. Kepti maltinukus apvoliotus džiuvėsėliuose iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 32% | Balt. 53% | Rieb. 15%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 233.2 kcal
Vanduo 167.9 ml
Baltymai 30.9 g
Angliavandeniai 18.5 g
     Skaidulinės medžiagos 1.7 g
     Cukrus, viso 3.2 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 4 g
     Sotieji riebalai 1.3 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.8 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 0.1 g
     Mono-nesotieji riebalai 1.1 g
     Cholesterolis 136.7 mg
Druska 1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 43.2 μg
Vitaminas C 1.8 mg
Vitaminas D 2.3 μg
Vitaminas E 0.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 10.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 63.6 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 6.1 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 58.8 μg
Vitaminas B12 2 μg
Vitaminas K 2 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.4 mg
Kalcis 163.1 mg
Magnis 62.5 mg
Kalis 659 mg
Geležis 2.5 mg
Fosforas 321.8 mg
Selenas 9.5 μg
Manganas 0.2 mg
Jodas 113.6 μg
Varis 0.1 mg
Fluoras 0 μg



Atgal