Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Orkaitėje kepta žuvis su daržovėmis

Sukūrė narys: Sveikatos_Beieškant

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 6



356 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 4

Gaminimo laikas: 45 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Bulvės 25 x gramų, tik valgomos dalies
Jūros lydeka 125 x gramų, tik valgomos dalies
Morkos 25 x gramų, tik valgomos dalies
Svogūnai 25 x gramų
Grietinėlė, 35% rieb. 50 x gramų
Žiedinis kopūstas (kalafioras) 50 x gramų
Rapsų aliejus 0.3 x valgomasis šaukštas 3g
Druska 0.5 x žiupsnelis 0.2g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Bulves nuskusti ir supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, pavirti apie 10min.

Morkas ir svogūnus supjaustyti ir pakepinti. Įpilti šiek tiek vandens, jei aliejaus per mažai. Sudėti žiedinius kopūstus ir kelias minutes patroškinti. Galima iškart įdėti druskos, prieskonių pagal skonį.

Žuvies filę supjaustyti ir sudėti į turimą kepimo formą. Apkepintas daržoves ir apvirtas bulves sudėti ant žuvies, užpilti grietinėlę ir nuovirą nuo bulvių,jei trūksta skysčio. Turi būti apsemta.
Kepti kol iškeps;)



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 14% | Balt. 27% | Rieb. 59%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 356 kcal
Vanduo 209.5 ml
Baltymai 24.7 g
Angliavandeniai 13 g
     Skaidulinės medžiagos 2.8 g
     Cukrus, viso 5.1 g
     Cukrus, natūralus 3.6 g
Riebalai 23.5 g
     Sotieji riebalai 11.4 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.4 g
     Omega-3 riebalai 0.2 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 8.1 g
     Cholesterolis 117 mg
Druska 0.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 415.7 μg
Vitaminas C 27.7 mg
Vitaminas D 0.7 μg
Vitaminas E 1.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 5.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 22.2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.3 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 2 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 39.8 μg
Vitaminas B12 0.8 μg
Vitaminas K 7.8 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.7 mg
Kalcis 99.9 mg
Magnis 42.4 mg
Kalis 566 mg
Geležis 0.9 mg
Fosforas 198.8 mg
Selenas 24.8 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 47.5 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0.5 μg
Silicis 1 mg



Atgal